promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő úgy kiütötte Kabát Pétert, hogy élő adásban ájult a padlóra, a focista barátnője sokkos állapotba került
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rácz Jenő úgy kiütötte Kabát Petit a Sztárboxban, hogy percekig nem tudott lábra állni. 

Vasárnap este ismét élőben láthatták a tévénézők a Sztárboxot az RTL-en, ahol két ismert ember száll a ringbe és mérkőzik meg egymással. Tegnap este is két férfi és egy női összecsapást láthattunk, először Józan László diadalmaskodott, akinek Kállay -Saunders Andrást sikerült legyőznie. A lányoknál Janicsák Veca nyert Szabados Ági ellen, az utolsó meccsen pedig Rácz Jenő kezét emelték a magasba.

Az utolsó meccs azonban igencsak rendhagyóra sikerült. Rácz Jenő és Kabát Peti jó barátok, de ez a ringben egyáltalán nem látszott meg, olyan meccset láthattak a nézők, hogy még a levegő is megfagyott. 

A második menet elején Kabát több tiszta találatot is bevitt, de a szárséf annyira nem hagyta magát, hogy úgy állon ütött a korábbi focistát, hogy a földre esett. Ekkor szinte sokan azt gondolhatták, hogy egyszerűen megállt az idő, ugyanis Kabát nem tért magához, azonnal orvosnak kellett sietnie a ringhez. Hosszú percekig alig történt valami, a focista párja, Róka Adrienn pedig sírva futott oda szerelméhez. A nézőtér pedig teljesen lefagyott, szinte mindenki sokkot kapott a látvány miatt. 

Rácz Jenő ellenfele aztán összeszedte magát, de a kiütés után talán még az is félő volt, hogy megússza bármiféle komolyabb sérülés nélkül. Végül teljesen jól felállt és összeszedetten tudott nyilatkozni Héder Barnának. 

Ezután sokan azt hihették, hogy ezzel véget is ér a két férfi barátsága, de Kabát Peti egyáltalán nem haragudott Jenőre, sőt azt is megígérte, hogy a folytatásban mindig ellátogat a helyszínre és szurkolni fog barátjának. A Konyhafőnök bírája jövő héten is boxol, méghozzá Isten Bence ellen. Biztosan érdekes összecsapás lesz, már csak azért is, mert Istenem Bence miután megnyerte a körét Schobert Norbi ellen, Jenőnek üzent. Mégpedig azt, hogy azt hallotta, a séf ki akart ellene állni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás