promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bármit megtesznek Szoboszlai Dominikért külföldön: sorra írják a dalokat a focistánknak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlaiért hatalmas a rajongás külföldön is, sorra írják a nevét zengő dalokat 

Jelenleg nincs olyan ember az országban, aki ne ismerné Szoboszlai Dominik nevét. A fiatal fiú még csak 23 éves, de már elmondhatja magáról, hogy a magyar válogatott labdarúgó- és csapatkapitánya és a Premier League-ben szereplő Liverpool támadó középpályása. Ám nem csak szülőhazájában szeretik őt, hanem külföldön is. Nem hiába, volt alkalma többször is bemutatkoznia különböző országokban. Székesfehérváron kezdte, 2016 nyarán szerződtette az osztrák élvonalbeli Red Bull Salzburg, amely kezdetekben a másodosztályban szereplő tartalékcsapatában, a Lieferingben számított Szoboszlai játékára. Jelenleg pedig a Liverpool csapatát erősíti. 

Dominik azonban sokszor került az utóbbi időben a barátnője miatt is a középpontba, leginkább a Gécsek Fannival való szakítása keltette fel az emberek figyelmét. A fiatal lány elképesztően csinos, a kapcsolatuk azonban úgy tűnik egyáltalán nem jó irányba haladt. Szoboszlainak azonban nem kell félnie, megőrülnek érte a lányok és ahogy már említettük, nem csak itthon, hanem külföldön is. Ám a foci kapcsán nem csak a lányok tetszését nyerte el, hanem egy igazi rajongói köre is kialakult, amely például a TikTok felületén igencsak megtapasztalható.

Több videó is készült már róla, ráadásul miatta még az egyik legnagyobb világslágert is átírták és előadták. Így hangzik Whitney Houston világslágere az I Wanna Dance with Somebody, ha épp Szoboszlairól énekelik:

@alekhornes I Wanna Dance With Szoboszlai You probably have heard this song/chorus already. Im having to much fun with this song, so I added my own verse #carpool #szoboszlai #chant #liverpool #hungary #fyp original sound - ALEK

Egy másik videóban is felcsendül Szoboszlai neve, amelyet szintén angolul írtak a focistának. A dal éneklője azonban inkább úgy ejti, hogy "Szoboszláj". Ezt a zenécskét pedig több videóban is lehet hallani, úgy tűnik a liverpooli rajongói igencsak megszerették és kocsmákban is eljátsszák. Ezenkívül egy másik érdekel összevágás is található róla, amelyben a "Go Dom, go Domi go" dalszöveg csendül fel. 

@abossnight Thoughts on this new Dominik Szoboszlai song? (: Jack Gillbanks) #LFC #LiverpoolFC #Liverpool #YNWA original sound - BOSS Night
@daniakovacs New chant for Dominik Szoboszlai! #lfc #szoboszlai #fyp eredeti hang - daniakovacs

Az kérdéses, hogy a focista tud-e ezekről a dalokról, de az egyszer biztos, hogy ha énekelésről van szó, nem futamodik meg. Történt ugyanis előző évben, hogy Jürgen Klopp, a Liverpool német edzője arra kérte Szoboszlai Dominikot, hogy a csapattársa, a 32 éves Joel Matip születésnapja alkalmából énekeljen magyarul neki. Persze, egy ilyen alkalmat nem utasíthatott vissza a sportoló, a jutalma pedig egy hatalmas taps volt. Az erről készült videó itt érhető el, 3 perc 47 másodperctől hallható az éneklés:

De egyik másik eset is történt, amikor a fiatal dalra fakadt, ez pedig nem máskor történt, mint amikor a magyar válogatott legyőzte Montenegrót a Puskás Arénában. A győztes meccs után Szoboszlai mikrofont ragadott és énekelni kezdte a Soho Party legendás dalát, amelyhez végül a közönség is csatlakozott. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás