promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Átverték Szoboszlai rajongóit, mindenki bedőlt a megtévesztésnek, rohamosan terjed az aranylábú focistánkkal készült döbbenetes videó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő felvétel látott napvilágot jelenlegi legnagyobb sztárjainkról.​

Ha Magyarország két jelenlegi legismertebb fiatal sztárjaira gondolunk, talán nincs olyan ember akinek nem Azahriah és Szoboszlai Dominik neve jutna eszébe. 

A még mindig csak 21 éves énekes már nem csak Magyarországot, hanem Európát is elkezdte meghódítani. Tavaly ősszel ugyanis koncertezett több európai városban, beleértve Párizst. Londont és az osztrák fővárost is. Budapesten pedig 2024-ben pedig történelmet is ír, elérkezett ugyanis karrierje talán egyik csúcspontjához és háromszoros koncertet ad majd májusban a Puskás Arénában, ráadásul mindegyik teltházas lesz, miután a többezer jegy extra rövid időn belül gazdára talált.

Azahriah mellett pedig manapság kétségtelenül jelenlegi legjobb focistánk, Szoboszlai Dominik kapja a legtöbb figyelmet az utóbbi időben. Szoboszlai Dominik elképesztő idényt kezdett a Liverpool FC-ben, és most még az eddigieknél is kiemeltebb figyelmet kap azért is, mert a Vörösök nagyon jól állnak angol bajnokságban is, világsztár focistánk pedig meccsről meccsre remekel az együttesben, így nem csoda, hogy manapság gyakorlatilag a csapból is az ő neve folyik.

De hogy mi köze egymáshoz hazánk két jelenlegi legnagyobb sztárjának?

Nos előkerült egy dal, ami futótűzként kezdett el terjedni, előbb a TikTokon, majd YouTube-on is. Az említett felvétel óriási megtekintést generált és már több mint 600 ezren tekintették meg. A szám egyébként részben a mesterséges intelligenciának köszönhetően született meg, és Szoboszlai Dominik és Azahriah „szerepel” benne, tehát olyan mintha a közös daluk lenne, ennek is köszönheti elképesztő népszerűségét.

Közvetlenül természetesen sem a futballista, sem a zenész nem vett részt a szám létrehozásában, de így is rendkívül különlegesnek tűnik. A dal Azahriah Mindegy című zenéjét veszi alapul, a mesterséges intelligencia segítségével pedig a hangokat Szoboszlai Dominik és Azahriah hangszínére keverték.

A YouTube-ra feltöltött videó mellett az is olvasható, hogy a szöveget valódi személyek írták és vették fel. A kommentelők is teljesen el voltak ájulva a dal hallatán:

Amikor a mesterséges intelligenciát arra használják, amire kell!!!!! Ez nagyon állat lett!!!! Ez a két ember, aki megtölti a Puskást többször is....!!!!! Gratulálok a műhöz és az Ai-nak külön köszönet.

Ez zseniális lett! Csak így tovább srácok!

- írták többek között a hozzászólók.

Most pedig nézzük is az említett felvételt!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás