promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - március 25: Az egyik csillagjegyet régóta áhított eredményeket ér el, a Nyilas az irigységével küszködhet
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Új hét, új horoszkóp. Lássuk mivel hiszegetnek a csillagok ezen a hétfőn.

Kos (március 21 - április 19): Hétfőn egy különös idegen feltűnése hozhat izgalmas fordulatokat hétfőn az életedbe. Ez az új ismeretség lehetőséget teremt számodra a váratlan kalandokra és inspiráló beszélgetésekre.

Bika (április 20 - május 20): Családi perpatvarokkal kell szembenézned ezen a hétfőn. Fontos, hogy megőrizd a higgadtságodat és megpróbálj közvetítő szerepet vállalni a konfliktusokban -kivéve ha nem téged ér támadás. Kerüld a személyeskedést, próbálj az érzéseidre fókuszálni, és arról beszélni.

Ikrek (május 21 - június 20): Munkahelyi zűrökkel kell megküzdened hétfőn, legalábbis nagyon nagy a valószínűsége. Legyél rugalmas és bizz magadban, könnyen találsz mad kreatív megoldásokat a felmerülő problémákra. Sikeresen át tudsz vészelni minden kihívást.

Rák (június 21 - július 22): Pénzügyi felelősségvállalásra van szükséged a héten, kezdd el már a hét elején. Ideje áttekintened a pénzügyeidet és tervezned a jövőt, hogy biztos alapokon állhass, ha nem teszed meg, saját magadat sem veszed komolyan.

Oroszlán (július 23 - augusztus 22): Ez a hétfő számodra az elköteleződésről szólhat. Legyen szó személyes vagy szakmai kapcsolatokról, dönts tudatosan és lépj előre határozottan. De a lényeg, hogy a döntésed mellett tarts ki a végsőkig.

Szűz (augusztus 23 - szeptember 22): Lehet, hogy váratlan fordulatokkal kell szembenézned ezen a hétfőn. Ez elsőre talán túlságosan is nagy kihívásokat hoz, de ne felejtsd el, hogy minden változásban új lehetőség rejlik.

Mérleg (szeptember 23 - október 22): Régóta áhított eredményeket érhetsz el hétfőn. Az elhivatottságod és kitartásod most meghozza gyümölcsét, örülj a sikereknek és ünnepeld meg az eredményeidet, tied az éjszakai is, ha arról van szó.

Skorpió (október 23 - november 21): Bizalomvesztés lehet tapasztalható a párkapcsolatodban hétfőn, de ne ess kétségbe. Fontos, hogy nyíltan kommunikálj és próbálj megértést találni a másik féllel való konfliktusban. Ítélkezés, hibáztatás és önmarcangolás vagy önsajnálat helyett a megértés vezéreljen.

Nyilas (november 22 - december 21): Irigység lehet jelen a közeli barátaid és közötted ezen a hétfőn. Legyél figyelmes és empatikus, és igyekezz megoldást találni az esetleges feszültségekre. Vállald fel az érzéseidet, ez a barátság igaz próbája.

Bak (december 22 - január 19): A megérkezés időszaka köszönt rád hétfőn. A kemény munkád most meghozza a várt eredményeket, élvezd ki és ünnepeld meg a sikereket. Lehet azonban, hogy inkább a magánéletedben tudsz majd kiteljesedni.

Vízöntő (január 20 - február 18): Felkészültségre van szükséged hétfőn. Ne hagyd magad meglepetések érjenek, legyél előrelátó és szervezett, hogy sikeresen kezeld az eléd kerülő kihívásokat. Ez főleg a munkára vonatkozik, de a szerelmi életedre is könnyen átterjedhet a dolog.

Halak (február 19 - március 20): Pénzügyi stabilitást találhatsz hétfőn. Ideje áttekintened a költekezési szokásaidat és tervezned a jövőt, hogy biztos alapokon állj anyagilag. Emellett hagyd, hogy az érzelmek valóban átjárjanak és megélt érzéseket hozzanak létre az életedben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás