promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai édesapja megtörte a csendet fia végleges külföldre költözéséről, csodaszép édesanyja a háttérből aggódik sztárfocista fiáért
Borítókép:  TV2 / Tények Plusz
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominik édesanyja nem szeret nyilatkozni, ám egy fotó most előkerült róla.

Szoboszlai Dominik és a magyar válogatott nem is olyan régen szenzációs sikert ért el, hiszen a csapat zsinórban harmadszor lesz ott az Európa-bajnokságon, miközben rengeteg nagy futballnemzet nem jutott ki a világeseményre.

A magyar válogatott állócsillagáról, Szoboszlai Dominikról az elmúlt időszakban úgy beszélnek, mint évtizedek elmúltával egy újabb magyar világsztár. A világ egyik legjobb klubjában, a Liverpool FC-ben játszik, a csapat pedig hatalmas eséllyel indul a bajnoki címért Angliában a Premier League-ben, jelenleg is második helyen állnak. Ezek után nem is csoda, hogy nagyon sokan kíváncsiak a sztárfocista magánéletére is.

Nos, akiket az érdekelné a legjobban, hogy kik is Dominik szülei, most megnyugodhatnak, a házaspár férfi tagja ugyanis nemrégiben a Tények Plusznak nyilatkozott fia sikere kapcsán.

A Tv2 stábja ellátogatott a focista szülői házába is, Dominik ugyanis most ünnepelte a 23. születésnapját.  A kamerák előtt a focista édesapja, Szoboszlai Zsolt mesélt fiáról.

Mint kiderült, Dominik az édesapja révén szerette meg a focit, aki egykor szintén profi labdarúgó volt, az általa vezetett fehérvári Főnix Gold FC utánpótlásműhelyben fia még gyerekként futballozott. 

Az édesapa a beszélgetés során egy igen érdekes dolgot is említett, mégpedig azt, hogy fia Magyarországon képzeli el a jövőjét.

Magyarországtól nem fog elszakadni. Nem azért mert itt született, hanem azért mert szeret itt élni, szeret magyarnak lenni

- fejtette ki Szoboszlai Zsolt.

Kiderült az is, hogy Dominik édesanyja és testvére nem szeretnének nyilvánosság előtt szerepelni.

Az anyukája az Columbo felesége, ő nem szerepel, nem is szeretne szerepelni, de vesszük az adást. Én szívesen elmondok mindent, ha megállítanak, úgyhogy nincs ebből gond szerencsére

- mesélte Dominik édesapja, aki egy közös fotót ugyanakkor mutatott a feleségével a stábnak, így mindenki megcsodálhatja a sztárfocista gyönyörű, szőke hajú édesanyját, az alábbi videó utolsó perceiben, valamint kiemelt fotónkon is.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás