promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyire megsértődött Szoboszlai Dominik? Egyszerűen nemet mondott az aranylábú focista, semmi pénzért nem akarta aláírni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominik azonnal visszautasította, nem írta alá.

Szoboszlai Dominik a héten még nem léphet pályára - ezt a Liverpool vezetőedzője, Jürgen Klopp közölte a napokban. A magyar válogatott csapatkapitánya még januárban fájlalta a lábát, és azóta sem gyógyult fel teljesen. Dominikot sokan az új Puskás Ferencnek tartják, bár nem szereti, ha az Aranycsapat legendás játékosához hasonlítják, jobban preferálná, ha önmaga miatt kedvelnék és rajonganának érte.

Nemrég ért véget a farsangi szezon, és mint kiderült, a 2024-es évben a szuperhősök, királylányok, és állatjelmezesek mellett nagyon sok Szoboszlai Dominik is futkorászott, ezek szerint a gyerekek egy részének a Liverpool középpályása a példaképe. Ennek biztos az aranylábú focista is örül, itthon pedig nagyon sokan büszkék lehetünk rá.

Balázsék műsorában is beszédtéma volt nemrég Szoboszlai Dominik: Sebestyén Balázs megemlítette, hogy mennyire kedveli a labdarúgót, a szimpátia azonban nem kölcsönös. Dominik talán nehezményezte, hogy Sebestyén Balázs korábban milyen éles szavakkal kritizálta a magyar focit, és bár ma már nem mond semmi rosszat a hazai csapatra, a fiatal tehetség nem felejtette és bocsátotta meg neki múltbeli megnyilvánulásait.

„Hát, a magyar futballról nem voltam túl jó véleménnyel, de most a magyar futball nagyon jó. Én tizenöt éve ekézem a magyar focit, ami most esetleg jó lesz az Eb-n. Ez neki rosszul esett”

- fogalmazott a Balázsék-ban a műsorvezető, és azt is elmesélte, mire alapozva gondolja ezt.

Történt ugyanis, hogy valaki szeretett volna egy aláírást kérni Szoboszlai Dominiktól Balázsék számára, mivel a műsorvezető fia nagy rajongója. Dominik pedig egész egyszerűen azt mondta, hogy nem. Sebestyén Balázs érti, hogy ez neki szólt, és a rádióműsorban ismét hangsúlyozta, hogy most teljesen más véleménnyel van a magyar fociról:

„Rendesebben kellett volna beszélni. Értem, hogy ez nekem szólt. A két gyerek egy hétig depressziós volt, azóta terápiára járnak, de mindegy. (...) Gyerekek, ez jó. A magyar focisták és a futball megint ott van a méltó helyén, a gyerekek pedig Szoboszlai Dominikok akarnak lenni. Ez azt mutatja, hogy vannak jó játékosaink, akik példaképek a gyerekeknek”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás