promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már nem titok, ki az új, Szoboszlairól egy külföldi lap írta meg az igazságot
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elmúlt hónapokban minden Szoboszlai Dominikról szól, magyar focimágia uralja az internetet Liverpoolban is.

Rengeteg cikk jelenik meg az elmúlt hónapokban Szoboszlai Dominikról, aki óriási dolgot művel a szigetországban. Korábban mindenki a gyönyörű barátnőjével foglalkozott, ám az elmúlt időszakban egyre jobban a pályán mutatott teljesítménye uralja a sajtót. A Liverpool FC Jürgen Klopp irányításával az idei évben komoly álmokat szövöget a bajnokságban és a nemzetközi porondon is, épp ezért komoly erősítések is érkeztek a nyáron a csapathoz. És eddig nagyon úgy tűnik, hogy a magyar középpályás a nyár egyik legjobb igazolása. Szoboszlai elképesztő gólókat szerzett a Liverpoolban, miközben igazi vezéregyéniség is a pályán. Már több külföldi lap is rangsorolta a Vörösök csapatának játékosait, és bizony nagyon sok lajstromban Szoboszlai vezet, ő áll az élen.

És amúgy a statisztikák is azt mutatják, hogy Szoboszlai hengerel Angliában. Korábban úgy nyilatkozott, hogy egy álma vált valóra azzal, hogy a Liverpool Fc játékosa lehet.

Korábban a német vezetőedző már egy elképesztő jelzővel illette a magyar játékost, az első meccsen már három különböző poszton játszatta, és mind a három helyen nagyon jól szerepelt Szoboszlai, le is nyűgözte az edzőt, így Klopp mester egyszerűen csak úgy nyilatkozott róla, hogy a magyar játékos egy bestia. Jürgen Klopp amúgy nagyon sok magyarral dolgozott együtt eddig pályafutása alatt, és sokszor voltak csapatának az alapemberei között magyarok.

Most viszont arról írnak a magyar és a külföldi lapok is, hogy Szoboszlai nagyon jól beilleszkedett Liverpoolban, mind a csapattagok, mind pedig a szurkolók is nagyon imádják, nem is csoda, hogy már több dalt is írtak a magyar járékoshoz.

És bizony gyakran megszólal a Szobo-rigmus is a lelátóról.

Az is kiderült, és már nem titok, hogy ki az új legjobb barátja a csapatban. Trent Alexander-Arnold, a Liverpool FC hátvédje, aki nagyon sok szépet és jót mondott a amgyar játékosról. Mint kiderült a pályán kívül és azon belül is egy hullámhosszon vannak. Alexander-Arnold arról beszélt sokat az interjúban, hogy nagyon hasonlóan látják a világot, és a focit is, és hasonló elképzeléseik vannak a játékról, a küzdelemről, és a célokról is.

A hátvéd szerint ezért is tudott Szoboszlai annyira gyorsan beilleszkedni Liverpoolban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás