promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horváth Éva levetkőzött és megmutatta, a cicizés mit művelt a hatalmas plasztikmelleivel
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Horváth Éva levetkőzött az egyik posztja kedvéért, és őszintén beszélt a cicizésről.

Horváth Éva a mai napig bánja, hogy annak idején belement a mellplasztikába. Az egykori szépségkirálynőről tudni kell, hogy sosem voltak kis mellei, de a korábbi párja annyira győzködte, hogy nagyobbíttassa meg őket, hogy végül kötélnek állt. 

„A párom nagyon szerette volna, hogy nagyobb melleim legyenek, ezért akkor belementem. De már akkor is annyira rettegtem tőle, hogy fölálltam a műtőasztalról. Ennyire nem voltam biztos magamban már akkor sem. Mondtam: »Jó, oké, sziasztok, akkor megyek«. A doki csak nézett. Ki merem mondani: életem legrosszabb döntése volt”

- mesélte Éva Szulák Andrea Nyugi! Köztünk marad című műsorában.


A 44 éves édesanya még most is kirobbanó formában van, követői közül pedig sokan azt találgatják, hogy hogy lehet ilyen mesés alakja két gyerek után. Horváth Éva ezért levetkőzött, és kirakott egy olyan posztot, amiben elárulta a nagy titkot.

„Mit szedsz, mit használsz, hogy ilyen alakod van 2 gyerek után? Semmit! Én nem is tudnám szúrni magam az otthoni hülyeségekkel és népszerű fogyasztószereket sem szedek. Hozzáteszem, nem is szedhetném”

- mondta az édesanya, aki elárulta, hogy másfél éves kisfia, Alex még most is "aktív cicista", és már csak a cicizés miatt sem használhatna semmilyen fogyasztószert.

Végül azért elárulta, hogy mi állhat a bombasztikus alakja mögött: elmondása szerint az Astanga jóga vált be neki, emellett mindig mindent megeszik, amit csak megkvíván. Sosem válogat a finomságok között, csokoládé, kenyér, minden szóba jöhet nála; előfordul, hogy éjszaka is rájár a harapnivalókra.

„Kalória és szénhidrát nem számít!”

- írta a képéhez, amin egyberészes fürdőruhában villantotta meg hatalmas plasztikmelleit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás