promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Nagy Ő győztese után máris mással vigasztalódik Jákob Zoltán? Ezzel a nővel hagyta el az országot
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jákob Zoli és Betti nem folytatják tovább, a Nagy Ő el is hagyta az országot. 

Jákob Zoltán az ősszel a TV2 műsorában kereste a Nagy Ő-t, akit egy ideig úgy tűnt, hogy meg is talált. Betti lett a kiválasztottja, ám a forgatások alatt aligha tudták megismerni egymást, de nem adták fel, utána is randiztak egymással. 

A páros azonban döntött és Jákob Zoli Instagram-oldalán számolt be arról, hogy mi a tervük a jövőre nézve. 

Sajnálatos módon az üzletember arról beszélt, hogy nem folytatják Bettivel, szakítottak. Átbeszélték a dolgaikat és rájöttek, hogy egyszerűen nem találják a közös hangot. Pedig a műsor után oltunk többször voltak vacsorázni, Zoli meglepte Bettit a munkahelyén és a szüleit is meglátogatta. 

Az utolsó beszélgetésünkkor arra jutottunk, hogy sajnos külön folytatjuk. Ebben nincs szomorúság, nincs csalódás, ez az egész inkább két ember útkereséséről szól. Az út sajnos most nem egy célba fut össze, különbözőkön fogjuk tovább élni az életünket

- mondta az Instagram-oldalára feltöltött videójában Jákob Zoli, aki ismét egy távoli helyről jelentkezett be. 

Kiderült ugyanis, hogy Mauritiusra utazott a barátaival, a TikTokra feltöltött videójában pedig jól látható, hogy egy másik hölgy tartott vele, mint Betti. Az azonban nem derült ki, hogy ő pontosan kicsoda, lehetséges, hogy Zoli már tovább is lépett a szakításon? 

@jakob.zoli Irány az egyenlítő túloldala, 10 nap nyár #mauritius eredeti hang - Jákob Zoli

A rajongóknak pedig már egyből van véleménye a szakításról, sokan jókívánságokkal látták el az üzletembert, de többen felvetették azt is, hogy Zolinak valójában más nőt kellett volna választania a TV2 műsorában Betti helyett. 

- Szia, a második helyezettet nem próbálod meg ismét? - tette fel a kérdést egy hozzászóló. 

- Enikő hozzád illik. Érett, okos, intelligens, életrevaló. Vele igazán meg próbalhatnád - javasolta egy másik kommentelő. 

- Nem lepődtem meg! Egy ilyen műsorból nem lesz házasság! Az inkább meglepett, hogy elvállalta, pedig nincs szüksége rá! A mézre úgyis repülnek a legyek feltehetően! - fejtette ki a véleményét egy másik követő. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás