promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Amerikaiaktól kérdezték meg, hol van Magyarország, letaglózó válaszok jöttek
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Persze meg is fordíthatnán az egészet, és tőled is kérdezhetnénk azt, hogy vajon tuded-e, hogy Boston a keleti vagy éppen a nyugati parton van-e.

Mindig érdekes az, amikor külföldieket kérdezik meg azt, hogy vajon mit tudnak Magyarországról, vannak-e pozitív vagy negatív tapasztalataik a hazánkról, esetleg tudnak-e mondani olyan dolgokat, amelyekben mi különlegesek vagyunk vagy éppen mik azok a tulajdonságaink, amelyek nem tetszenek nekik. Ha pedig már jártak nálunk, akkor mi az, amit kiemelnének az itteni tartózkodásukból.

A YouTube-on számtalan ilyen videó közül válogathattok, ám a legtöbbször elsősorban toplistás videókat láthattok, amelyekben egy-egy vlogger beszél rövidebben vagy hosszabban a magyarországi tapasztalatairól, ezekben a videókban viszont annyi közös van, hogy nagyon sokszor hasonló dologról beszélnek, és nagyon egyedi dolgot csak tényleg, elvétve kaphatunk.

Kevés vlogger járja be például teljesen az országot, jut el olyan helyekre, amelyeket tényleg csak elsősorban a magyarok ismernek belföldön.

De vajon mi van akkor, ha külföldiektől kérdezik meg, hogy hol van hazánk, be tudják-e mérni a kis szenzoraikkal a hangzás révén, hogy európai országról van szó? Ezekkel a kérdésekkel és válaszokkal kapcsolatban rengeteg olyan tévhit is terjeng, hogy bizony a külföldiek nagyon rosszul tudják, hogy hol van Magyarország, ám az igazság inkább az, hogy ugyanúgy tudnak ezekre jó és rossz választ adni, mint mi, amikor minket kérdeznek meg például egy nagyon országspecifikus kérdésről, amelyről azt mondják el, hogy illene nekünk is tudni ezeket. És ez igaz is, na mostani videónkban tehát megleshetitek, hogy Kaliforniában egyesek mennyire tudják, hogy hol van Magyaroszág.

Kis földrajzi kérdezgetős, érdekes válaszokkal:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás