promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mónika veszélyességi pótlékot kért a Nagy Ő-ben, szerinte Jákob Zoltán életveszélyesen jól néz ki
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Nagy Ő egy versenyzője szerint Jákob Zoli életveszélyesen jól néz ki. 

A TV2 rengeteg szórakoztató műsorral kezdte meg az őszt, és ezzel csúcsra járatja a nézettséget. Hétköznaponként megérkezett a képernyőre az Ázsia Expressz, hétfőtől pedig Jákob Zoli is beköltözött a nappalinkban, ugyanis A Nagy Ő című műsor keretein belül keresi a szerelmet. Idővel kiderül majd, hogy mekkora szerencsével. Az első és a második adás is rejtett magában izgalmakat, a lányok többször is egymásnak estek.

A harmadik adást szerda este láthatták a tévénézők, ahol tovább dagadt a botrány a lányok között. Egyre jobban romlik a viszony Vanda és Virág között, ezennel az elvesztett focimeccs miatt alakult ki köztükfeszültség. Vanda szerint direkt hergeli tovább a helyzetet, próbál türelmes lenne, de már nehezen bírja, hogy ne szóljon vissza.

A meccsen nyerő csapat egy randira mehetett el Jákob Zolival, ahol történt egy-két romantikus pillanat is. A hajós kirándulás során azonban felütötte a fejét a féltékenység is, mindenki magának akarta ugyanis a milliárdost. Bettina azonban bedobta magát és a még a Titanic főcímdalát is elénekelte Zolinak, majd egy forró ölelés is történt közöttük. A többi lányak azonban nem tetszett a dolog, Bettin hangját pedig Varga Irénéhez hasonlították. 

A TV2 Instagram-oldalára feltöltött videóból pedig az is kiderült, hogy Mónikának annyira bejön Zoli, hogy életveszélyesnek nevezte a kinézetét. 

Veszélyességi pótlékot kellene kérnem a műsorban való szereplésért, hiszen Zoltán életveszélyesen jól néz ki: a hófehér fogai, a kék szeme, a szőke haja, mint egy mesebeli herceg. Teljesen zavarba jöttem tőle

- mondta a videóban a Jákob Zoli szívéért versenyző hölgy.

A lányok üzenetet is kaptak az adásban, melyből az is kiderült, hogy hamarosan arra is fény derül arra, hogy mit jelent a jelenleg Erika által birtokolt ereklye. De vészesen közeleg a rózsaceremónia is, ahol Jákob Zoltánnak dönteni kell, hogy melyik az a két lány, akinek el kell hagynia a kastélyt. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás