promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elizabeth Hurley picurka tangája huncutul csúszik lentebb, míg Metzker Viki minden ruhájától megszabadult
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Metzker Viki és Elizabeth Hurley után érkezik a titokzatos modell, Kimori, akinek a szenvedélyes fotói már-már korhatárosak.

Sokan nem tudják, de a csábító színésznő teljes neve Elizabeth Jane Hurley. Anno 1965-ben született a hampshire-i Basingstoke-ban. Egyáltalán nem meglepő, hogy sokaknál simán benne van a listában, mint a legszexibb 50 év feletti színésznő, de a többség talán oda is adná neki az aranyérmet. Hihetetlen belegondolni, de most szombaton már 58 éves lesz, viszont még mindig csúcsformában érzi magát. Elizabeth Hurley szépségéért továbbra is rengetegen rajonganak, na meg a csodás testéért, amit nem szokott félni bikiniben megmutatni. Ilyen fotókat is vettünk elő, de a friss fekete tangás képét is imádni fogjátok.

„Büszkén engedem ki az én Belső Eltonomat az Elton John AIDS Alapítvány támogatására”

- írta a képhez a színésznő.

Metzker Viki nem lassít, főleg úgy, hogy itt a nyár, hamarosan támadnak az ütősebbnél ütősebb bulik. Valószínűleg sokan emlékeznek, hogy a magyar lemezlovas anno egy másik elektronikus zenei mágussal, Andróval járt együtt. Nem olyan rég újra összejöttek, de persze csak zenélni. Az Emergency House legendás klasszikusát, a Dübörög a ház című slágert dolgozták fel. Végül hűek maradtak az eredeti verzióhoz, amit megspékeltek egy zúzós koncepcióval. Aki a zenét akarja meghallgatni, az kattintson ide, aki azonban Metzker Viki csábító villantásaira kíváncsi, az bizony maradjon itt a válogatás rovatban. A DJ ledobta minden ruháját, majd egy izgató fürdőruhában is megmutatta magát.

Végül, de nem utolsó sorban érkezzen a titokzatos Kimori. A huncut modell szépen halad, mivel lassan már 250 ezren követik Instagramon. Ettől már tényleg csak egy hajszál választja el, szóval segítsetek neki. Ő ezt igazán szenvedélyes képekkel hálálja meg, amik tényleg bevállalósak a javából.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Szabó Zsófi és az Exatlon Hungary sztárja után érkezik egy igazán bevállalós brazil szépség, Bruna Lirio.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás